ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για Βαρβιτσιώτη: Ο μέγας υπεύθυνος είναι ο Μητσοτάκης

«Με καθυστέρηση έξι ημερών, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αποφάσισε να δείξει την ελάχιστη ευθιξία και να παραιτηθεί από υπουργός Ναυτιλίας, μετά την απάνθρωπη δήλωση του με την οποία εξίσωσε τους θύτες με το θύμα της δολοφονίας, τον Αντώνη Καρυώτη, στο λιμάνι του Πειραιά», σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχολιάζοντας την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Δείτε:

Ισαποστάκιας και στο έγκλημα: Ο Βαρβιτσιώτης εξισώνει τον τραγικό Αντώνη με τους υπεύθυνους του θανάτου του

Blue Horizon: Παραιτήθηκε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης – Στη θέση του ο Χρήστος Στυλιανίδης

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, ο παραιτηθείς υπουργός Ναυτιλίας «πρώτα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για δήθεν πολιτική εκμετάλλευση, στη συνέχεια, αφού ζητήσαμε την αποπομπή του, ζήτησε μια υποκριτική συγγνώμη και σήμερα τελικά παραιτήθηκε υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι πρόκειται για μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση μόλις δύο μήνες μετά τις εκλογές και καταλήγει: «Μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο μέγας υπεύθυνος για τις επιλογές των υπουργών και την κατάρρευση του δήθεν επιτελικού κράτους είναι ένας και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

«Με καθυστέρηση έξι ημερών, ο κ. Βαρβιτσιώτης αποφάσισε να δείξει την ελάχιστη ευθιξία και να παραιτηθεί από υπουργός Ναυτιλίας, μετά την απάνθρωπη δήλωση του με την οποία εξίσωσε τους θύτες με το θύμα της δολοφονίας, τον Αντώνη Καρυώτη, στο λιμάνι του Πειραιά.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρώτα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για δήθεν πολιτική εκμετάλλευση, στη συνέχεια, αφού ζητήσαμε την αποπομπή του, ζήτησε μια υποκριτική συγγνώμη και σήμερα τελικά παραιτήθηκε υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής.
Μόλις δύο και πλέον μήνες από τις εκλογές, οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ήδη μια κυβέρνηση σε αποσύνθεση.
Μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο μέγας υπεύθυνος για τις επιλογές των υπουργών και την κατάρρευση του δήθεν επιτελικού κράτους είναι ένας και λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί